Kyla & värme

Kyla & värme

Minska dina elkostnader samtidigt som du får ett behagligt inomhusklimat! Vi hjälper både företag och privatpersoner med installation, service och underhåll.


Köp en värmepump från Daikin

Det finns mycket att tänka på när man ska köpa värmepump – och det är sannerligen inte alltid lätt att hitta rätt i djungeln av produkter.

Därför har Daikin tagit fram Produktguiden – en funktion som är tänkt att hjälpa dig i det första skedet av urvalsprocessen. Vi hoppas att du ska få lite mer klarhet i vilken typ av värmepump som kan tänkas fylla just dina behov. När du sedan är klar med ditt val kan du kontakta oss så hjälper vi dig med ditt köp och installation!

Klicka här för att komma till Produktguiden.

Daikin Emura, en ikon för modernt inneklimat

Din Daikin Emura luft/luft värmepump för kyla och värme inkluderar en väggmonterad inomhusenhet, fjärrkontroll och utomhusenhet. Varje enskild del följer Daikins designfilosofi.

Denna tredje generationens Daikin Emura har en anmärkningsvärd design med mjuka skugglinjer, ytterligare smarta funktioner och förbättrad användarupplevelse – vilket gör den ännu mer relevant för europeisk arkitektonisk estetik, tekniska standarder och användarbehov.

Läs mer

Fördelar med installation från EL&P

  • Certifierade och utbildade kyltekniker.
  • Vi kommer ut på hembesök
  • Vi arbetar lokalt för att ge bästa möjliga service till våra kunder.

 

Bakfickan full med erfarenhet!

Med bred kunskap och lång erfarenhet erbjuder vi allt från rådgivning till leverans av ledande produkter och säker installation.

Johan Holmberg
0383-566161
Skicka e-post