Laddboxar och laddstolpar

Laddboxar och laddstolpar

Elbilsmarknaden växer och både företag och privatpersoner börjar gå över till att kunna ladda sin fordon i hemmet eller på företaget. Vi har erfarna installatörer som utgår från Vetlanda och installerar över hela höglandet.


Skaffa laddbox i hemmet

Om du funderar på att skaffa eller äger en elbil rekommenderas en laddbox istället för att ladda i ett vanligt uttag.

Den är utvecklad för att klara hög belastning under en längre tid och är därmed en säkrare metod. Du kan också ladda med en högre effekt vilket gör att laddningen går mycket snabbare. Med hjälp av en app kan du också styra din laddning till vissa tider på dygnet och ger dig information om din bils elförbrukning.

Det är också en investering med en laddbox eftersom det gör ditt hus mer attraktivt vid en försäljning.

Sedan den 1 januari 2021 kan du också ansöka om bidrag för att få din laddbox installerad på 50% av kostnaden för material och installation. 

Glöm inte lastbalansering!

Vi brukar alltid rekommendera att även installera lastbalansering samtidigt som vi installerar laddboxar.

Lastbalanseringen använder en extern mätare som placeras i elcentralen och har som uppgift att skydda huvudsäkringen. På det sättet håller laddboxen koll på hur mycket el som används på resten av nätet och kan anpassa sin laddning. Du kan på så sätt också ladda din elbil mer effektivt och snabbare.

Enkel finansiering via MyMoney

Vi samarbetar med MyMoney som hjälper privatpersoner med lån bland annat anpassade för installation av laddboxar.

MyMoney erbjuder delbetalning så du inte behöver betala hela kostnaden på en gång. Vi hjälper dig genom hela processen!


Laddning för bostadsrätter

För er som driver en bostadsrättsförening kan vi erbjuda en lösning där vi hjälper er med helheten. Ända från installation till fakturering.

I vår tjänst ingår ett betalsystem där era medlemmar betalar för sin egen laddning och vi sätter upp en enkel betalningslösning så ingen administration behöver göras av styrelsen.

Hör av er om ni vill veta mer!


Ge era anställda och kunder möjligheten att ladda bilen

Vill ni visa era kunder att ni är en hållbar organisation som tänker på framtiden? Då bör ni installera laddboxar eller laddstolpar på er parkering.

Installationen kan också bli en investering då ni har möjlighet att kunna ta betalt för laddningen genom olika betalsystem. Via Klimatklivet kan ni också söka stöd till investeringen.

Laddboxar eller laddstolpar kan också hjälpa er att sänka era fordonskostnader i takt med att fler och fler företag övergår till elfordon. Så vill ni vara med att driva utvecklingen framåt är laddboxar och elstolpar rätt väg framåt mot en hållbarare framtid!


Vill du ha hjälp att välja?

Med Elkedjans Laddväljaren kan du skräddarsy din beställning så som du vill ha den. Gå in på webbplatsen och gör dina val, därefter kan du antingen göra beställningen direkt eller så skriver du ut och kommer in till oss.

Gå till Laddväljaren


Våra leverantörer

Det här är de leverantörer som vi rekommenderar men om du är intresserad av andra varumärken installerar vi det också!

Garo

Wallbox

Kontaktpersoner