Luft/luft-värmepump

Luft/luft-värmepump

Denna teknik passar bra för direktuppvärmda småhus och mindre butiker och verkstäder. Luft-luftvärmepumpen kan inte producera varmvatten. Den kan dock reverseras och fungera som luftkonditionering.

Köp en värmepump från Daikin

Det finns mycket att tänka på när man ska köpa värmepump – och det är sannerligen inte alltid lätt att hitta rätt i djungeln av produkter.

Därför har Daikin tagit fram Produktguiden – en funktion som är tänkt att hjälpa dig i det första skedet av urvalsprocessen. Vi hoppas att du ska få lite mer klarhet i vilken typ av värmepump som kan tänkas fylla just dina behov. När du sedan är klar med ditt val kan du kontakta oss så hjälper vi dig med ditt köp och installation!

Klicka här för att komma till Produktguiden.

Daikin Emura, en ikon för modernt inneklimat

Din Daikin Emura luft/luft värmepump för kyla och värme inkluderar en väggmonterad inomhusenhet, fjärrkontroll och utomhusenhet. Varje enskild del följer Daikins designfilosofi.

Denna tredje generationens Daikin Emura har en anmärkningsvärd design med mjuka skugglinjer, ytterligare smarta funktioner och förbättrad användarupplevelse – vilket gör den ännu mer relevant för europeisk arkitektonisk estetik, tekniska standarder och användarbehov.

Läs mer

Solo XRH - vår mest sålda luftvärmepump

Solo XRH är perfekt för små utrymmen eftersom den har en väldigt låg bygghöjd. Den passar perfekt ovanför till exempel en dörr i hallen. Det är också en väldigt kraftfull luftvärmepump som är anpassad för vårt nordiska klimat. Tack vare sin teknik Optimised Heating 4 är den effektiv ända ned till -14 grader. 

Inomhusenheten är också installerad med Wifi så du kan styra din enhet med hjälp av Daikins Online Controller.

Läs mer

Solo R - prisvärd och effektiv

Rätt val för god ekonomi. Den nya prisvärda väggmodellen Solo R använder det nya miljövänliga och effektiva köldmediumet R-32. Utmärkt för både värme och luftkonditionering. Diskret design och mycket tystgående.

  • Finns med Bluevolution-teknik för att ytterligare minska din miljöpåverkan
  • Försörjd med 80 % förnyelsebar energi från luften och 20 % elektricitet
  • Invertertekniken förbättrar energibesparingarna med 30 %
  • 2-områdes rörelsedetektor och Econo-läge reducerar överkonsumtion

Läs mer

Stylish XRH

Luft/luftvärmepumpen Stylish XRH använder ett flertal innovativa funktioner för att uppnå det allra bästa inom komfort, energieffektivitet och tillförlitlighet. Produkten har inbyggd WiFi och upp till A+++ i energiklass. Med sin stilrena design passar den in i alla hem. Stylish XRH har dessutom utnämnts som Bra val 2020 i Folksams stora jämförelse av värmepumpar.

Läs mer

Caldo II XRH

Daikins nya luftvärmepump Caldo II XRH är extra effektiv och optimerad för att ge högsta verkningsgrad. Enheten har energieffektivitet A+++. Den har även flertalet smarta funktioner – bland annat öppen spis-logik och styrning via wifi.

Läs mer

Fördelar med installation från EL&P

  • Certifierade och utbildade kyltekniker
  • Vi kommer ut på hembesök
  • Vi arbetar lokalt för att ge bästa möjliga service till våra kunder.

Bakfickan full med erfarenhet!

Med bred kunskap och lång erfarenhet erbjuder vi allt från rådgivning till leverans av ledande produkter och säker installation.

Magnus Morin
0383-566162
Skicka e-post