Restaurang Nöjet

Restaurang Nöjet

Drömmen och idén om att bygga ut Vetlanda Bowlinghall till en fullfjädrad nöjesanläggning hade funnits i många år. När sedan grannlokalen i köpcentrat blev tom, då slog man hål i saken. Bakom Nöjes-drömmen finns bland annat Torgny Palmberg som varit central beslutsfattare genom hela byggprocessen

Till uppbyggandet av Nöjet anlitades Byggbolaget i Vetlanda, och de tog i sin tur in El & Projektering, något som Torgny Palmberg är mycket nöjd med. 

- El & Projektering är ju välkända av oss sedan tidigare och det känns väldigt viktigt och kul att anlita lokalt. Dom har ju också en fantastisk bredd och kunde lösa allt från projektering till elinstallationer, larm, ljus och installation av köksutrustning. 

Elektrikern på plats har varit Marcus Sörensen, något som kunden varit mycket nöjda med. 

- Att hela tiden ha någon som man kan vända sig till och få snabb respons av har varit otroligt värdefullt. Marcus har varit en mycket viktig kugge i byggprocessen och har hela tiden kommit med bra input på hur vi löser olika saker.  

Även efter invigningen har El & Projektering haft fullt upp på Nöjet. Senaste arbetet har varit att färdigställa den nya uteserveringen med scen. 

Marcus Sörensen, El & projektering och Torgny Palmberg, Nöjet

Marcus Sörensen, El & projektering och Torgny Palmberg, Nöjet

 

 

elp_nojet-3.jpg elp_nojet-4.jpg elp_nojet-5.jpg elp_nojet.jpg